Jäsenasiat

JÄSENASIAA YHD 319:

Terve, olen meidän yhdistyksemme jäsenasioiden hoitaja
Juhani Välitorppa p. 050 520 8432. Jäsenasioissa otapa reilusti yhteyttä.

Tullessasi töihin Liikuntapalveluun sinun kannattaa liittyä heti meidän yhdistykseen, voidaksemme ajaa sinun etujasi.
Työnantaja perii jäsenmaksun palkastasi, mikä tällä hetkellä on 1,38% ennakkopidätyksen alaisista ansiotuloista.

Työtön, joka olet yhdistyksemme jäsen ja vailla oikeutta ansiosidonnaiseen päivärahaan, olet velvollinen ilmoittamaan maksuvapausperusteesi huhti-, heinäk-, lokakuu-, ja tammikkuussa, näin jäsennyytesi pysyy kunnossa.

Suosittelemma käyttämään sähköistä liittymistä, linkin kautta tai JHL kotisivujen kautta.

Tervetuloa töihin Liikunta-ja nuorisoyksikköön, muistathan heti liittyä yhdistykseemme.
Lisätietoja jäsenyydestä JHL:n linkin kautta.

Oletko jäämässä eläkkeelle
Voit jatkaa JHL:n jäsenenä eläkkeelläkin. Ilmoita eläkkeelle jäämisestä joko omaan yhdistykseesi tai liiton jäsenpalveluun.
Eläkeläisjäsenen jäsenmaksu on 8,00 euroa täydeltä kalenterikuukaudelta. Jäsenmaksu maksetaan puolivuosittain jäsenyksikön lähettämillä tilisiirroilla. Maksamalla eläkeläisen jäsenmaksun kaikki voimassa olevat liiton edut säilyvät.
Ilmoitathan eläkkeelle jäämisestä, sillä JHL ei saa tietoa muualta.
Jos sinulle myönnetään pysyvä eläke, joka on täysimääräinen, et voi enää hyödyntää työttömyyskassan palveluita. Tällöin suosittelemme eroamista työttömyyskassasta. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostilla jäsenrekisteriin tai JHL/jäsenpalveluyksikkö, PL 101, 00531 Helsinki.